Procena vrednosti vozila

Procena vrednosti vozila je prvi i osnovni korak u procesu otkupa automobila. Procena automobila zahteva stručnost, zato je tu naš tim koji će stručno i efikasno obaviti procenu vašeg automobila.
Kada nas pozovete, mi dolazimo u dogovoreno vreme na vašu adresu, kako bismo obavili procenu vrednosti vašeg automobila. Nakon obavljene procene vrednosti automobila, dajemo vam ponudu za otkup, a zatim dogovaramo sve detalje otkupa. Kada se obratite pouzdanoj ekipi za otkup kao što je naša, procena će zasigurno biti fer. Sve što sledi nakon toga obavljamo mi. A kada vam isplatimo dogovorenu sumu novca, posle toga mi preuzimamo obavezu transporta vašeg vozila do naših prostorija. Svim klijentima koji se odluče za nas maksimalno izlazimo u susret. Nema potrebe da Vi dolazite do nas da napravimo dogovor. Takođe, nema potrebe da Vi sami prikupljate dokumentaciju ili da organizujete otpremanje vašeg automobila do naših prostorija. 

Brza procena vrednosti vozila

Procena vrednosti vozila može da se obavi u roku od samo jednog dana. U zavisnosti od lokacije na kojoj se nalazite, naši procenitelji mogu vrlo brzo da stignu do vas. Pa čak i u narednih pola sata ukoliko se nalazite na teritoriji grada Beograda. Procedura procene je sasvim jednostavna. Kod nas možete dobiti najpovoljnije uslove otkupa automobila. A to podrazumeva i isplatu dogovorene sume novca odmah po realizaciji dogovora. Naš osnovni cilj je da klijentima obezbedimo odličnu uslugu i da sve automobile otkupimo u najraćem mogućem roku.
Ono što je jako bitno da naglasimo je da je procena automobila potpuno besplatna. I što je najvažnije, ne obavezuje vas ni na šta. Ukoliko ne budete zadovoljni obavljenom procenom i ponuđenom cenom, ne morate da je prihvatite. Naše poslovanje ne odnosi se samo ne teritoriju Beograda, već i cele Srbije. Ne ustručavajte se da nas pozovete. Vršimo otkup bukvakno svih automobila.

Kako izgleda proces procene vrednosti vozila?

Kada odlučite da prodate svoje vozilo, jedino što treba da uradite je naravno da nas kontaktirate. To možete uraditi na više načina, pozivom na telefon, preko Vibera, ili putem e – mail adrese. Sve ostalo prepustite nama. U razgovoru ćete nam detaljno objasniti koji model i tip automobila želite da prodate. Ono što je važno od informacija je u kakvom je opštem stanju vaš auto i koliko je star. Takođe koliko je kilometara prešao i koja je vaša prodajna cena.

Veoma je poželjno da vaš auto slikate kako spolja tako i iznutra. Kao i da slikate motor auta i pošaljete nam fotografije. Ukoliko je vaša ponuda zanimljiva, naša ekipa će doći u najkraćem roku do željene lokacije u Beogradu ili Srbiji. Dogovaramo se da dođemo na lokaciju koja vama odgovara i u vreme koje vama odgovora. Na terenu gledamo vaš auto kako bismo dali procenu za otkup.

Zatim vršimo dijagostifikovanje, testiranje i samu procenu vašeg auta koji prodajate na licu mesta. To sve traje vrlo kratko vremenski. Ukoliko auto koji prodajete zadovoljava kriterijume otkupa, dogovaramo se o ceni. Zatim odmah, na licu mesta isplaćujemo dogovorenu sumu u kešu, „na ruke“. Vi nama dajete dokumenta o automobilu i mi odvozimo auto. Ovim je prodaja Vašeg automobila završena. Od vaših detaljnih odgovora, iskrenosti i stanja Vašeg vozila zavisi naša fer ponuda, a mi Vam garantujemo da ćete zaista dobiti najbolju moguću ponudu. Na kraju, mi Vaš auto dalje opet trebamo prodati nekome kome je isti takav auto potreban, a prvenstveno nekome ko može sebi da ga priušti uz isto tako našu fer ponudu. 

U zavisnosti od toga gde se nalazite, od momenta Vašeg kontaktiranja nas, tj. od momenta našeg dolaska na Vašu lokaciju, Vi svoj auto možete prodati za 30-tak minuta. Kontaktirajte nas i uverite se zašto smo najbolji otkup automobila u Beogradu

Otkup automobila u 3 koraka

Vršimo otkup automobila od 2000 – tog godišta, na teritoriji Beograda i Srbije. Otkup automobila i procenu vrednosti vozila vršimo u istom danu. U svakom trenutku smo tu za vas jer nudimo najbolje cene za otkup automobila.

1

poziv za otkup automobila

Želite brzo da prodate vaše vozilo? Pozovite nas, jer brzo izlazimo na teren!

2

besplatna procena automobila

Procena automobila vrši se veoma brzo. Naši stručni agenti će je obaviti na licu mesta!

3

brza isplata

Nakon obavljene procene, postižemo dogovor po fer ceni koju isplaćujemo odmah!