Otkup svih marki i vrsta vozila

Otkup svih marki i vrsta vozila kao usluga je sve više popularna među populacijom. Dakle naše poslovanje se zasniva na otkupu svih marki i vrsta vozila bez obzira na stanje. Jednostavno pozovite nas i objasnićemo vam sam tok procesa otkupa. Bez obzira na godište vašeg vozila, vozno stanje, ispravnost vršimo procenu i dajemo vam ponudu. Naravno da je svakome bitna vrednost procene i ponuđena suma. Garantujemo da ćete našom ponudom biti potpuno zadovoljni. Klijenti sa kojima smo sarađivali su se uverili da ne grešimo kad su u  pitanju realne vrednosti na tržištu. Vršimo otkup i havarisanih vozila, koja nisu u voznom stanju. 

Vaše je samo da zakažete procenu, dolazimo na adresu. Prevoz vozila je takođe u našoj režiji kao i sva prateća papirologija. Od dokumentacije je potrebna vaša lična karta i saobraćajna dozvola.

Otkupićemo sve vrste automobila, nevezano za godište, marku, pređenu kilometražu i samog proizvođača:  Аudi, Peugeot, Fiat, Opel, Ford, Renault, BMW, Volkswagen, Chevrloet, Toyota, Honda, Lada, Hyundai, Mercedes, Yugo, Dacia… Mnogi misle da je marka vozila presudna za otkup. Zato se dugo muče postavljajući oglase i čekaju predugo da prodaju vozilo. Mi dajemo šansu svakom vozilu bez ikakvog izuzetka.

Procedura oko otkupa vozila

Procedura oko otkupa svih marki i vrsta vozila je jednostavna. Obično se sve može završiti za nekih 30-ak minuta. Po vašem pozivu izlazimo na teren u najkraćem roku i vršimo procenu. Nije važno da li zovete iz Beograda ili nekog drugog mesta u Srbiji. Nudimo jedinstvenu saradnju na obostrano zadovoljstvo. Definitivno ako se odlučite za otkup automobila štedite, novac, vreme i živce. Nemojte se ustručavati ukoliko auto ima vidljivih ili nevidljivih nedostataka. Potpuno je nevažno koje je marke i vrste, ali takođe i da li ima sve gume ili polomljene farove. 

Takođe nebitno je da li je odvaljen branik ili recimo nedostaje retrovizor. Naš tim će realno proceniti na osnovu zatečenog stanja. Takođe postoji i opcija da nam pošaljete fotografije putem vibera kako bi već imali neku polaznu tačku. Dolazimo na vaše odredište i uverićete se u stručnost našeg tima. Otkup vršimo kako od fizičkih tako i od pravnih lica. U nama ćete dobiti pouzdanog partnera. Novac koji dobijate istog dana možete iskoristiti kao budžet za kupovinu novijeg vozila. Otkup polovnih automobila poslednjih godina vrlo je razvijen biznis. Trudimo se da poslujemo transparentno. To znači da vam pružimo sve potrebne informacije odmah. Jedino tako možete da donesete najbolje odluke.

Zašto odabrati uslugu otkupa svih marki i vrsta vozila?

Zašto odabrati uslugu otkup svih marki i vrsta vozila se više ne postavlja kao dilema. Vreme u kome živimo zahteva brzinu. Niko više nema vremena za dugo čekanje kako bi prodao vozilo. Mnogi nemaju vremena da postavljaju oglase. Sada je i taj proces zahtevniji. Osim prodajnih sajtova oglase morate dati i na društvenim mrežama, ili grupama. Danima ćete odgovarati na pitanja potencijalnim kupcima. Takođe, prodaja može trajati isuviše dugo i biće vam vezane ruke. Zato je otkup vozila pravo rešenje.