Otkup havarisanih vozila

Otkup havarisanih vozila je veoma traženi vid usluge. Mi takođe nudimo ovu vrstu usluge i olakšavamo celu proceduru oko otkupa vozila. Svako od nas zna nekog komšiju, rođaka prijatelja koji negde u svom dvorištu, ili na placu ima zaboravljeno havarisano vozilo. To je u Srbiji, uobičajena slika. Srećom, počela je da se menja svest i kod naših ljudi. Sve je više onih koji se odlučuju da takva vozila daju na otkup. Nekad je motiv novac, nekad je potrebno raščišćavanje terena. Ono što ohrabruje je svesnost da je havarisano vozilo štetno i po životnu sredinu.

Otkup vozila Beograd

Havarisano vozilo je ono vozilo koje više nije u voznom stanju. Dakle to je vozilo koje ne može učestvovati u saobraćaju zbog velikih oštećenja. Uglavnom ta oštećenja nastaju kao posledica saobraćajnih nezgoda. Vlasnici usled takvih kvarova i havarija odustaju od popravki. One iziskuju ogromno vreme i novac i neisplativa su. Bez obzira na sva nastala oštećenja i havarisano vozilo u takvom stanju ima svoju vrednost. Naša je preporuka da vozilo date na otkup ukoliko je havarisan i popravka se definitivno ne isplati. Svakako je to bolje rešenje nego da stoji u garaži, dvorištu ili na nekom parkingu. Ako je ovo poslednje u pitanju morate se paziti da vozilo ne odnese pauk.

Ovo posebno važi za Beograd, mada i u drugim gradovima takva vozila može da odnese pauk. Svi znamo koliko košta taksa da preuzmete vozilo i ležarina koja se plaća po danu. Čak i ako je vozilo u vašem dvorištu, garaži ili placu ono će nastaviti da propada. Kako pod uticajem prirodnih nepogoda, tako i od samog stajanja. Voda će oštetiti zupčanike, mehaniku, elektriku, a rđa sav metal. Dakle, kako vreme prolazi i havarisano vozilo će sve više gubiti vrednost. Otkup havarisanih vozila zavisi i od stepena oštećenja. Zato nemojte dugo čekati. Od kilaže vozila takođe zavisi cena, odnosno procena vozila. Ovo je posebno važna stavka kod recikaže. Pozovite nas i izvršićemo procenu vozila i formirati cenu otkupa vozila. Garantujemo saradnju na obostrano zadovoljstvo.

Havarisana vozila – prednost otkupa

Prednosti otkupa havarisanog vozila su zaista velike. Procedura samog otkupa je jednostavna i ne traje dugo. Bukvalno se sve može odigrati za manje od pola sata. Kontaktirajte nas i u razgovoru ćete nam objasniti u kakvom je stanju vozilo. Dajete neke osnovne podatke o vozilu kao što je marka, tip vozila, godište, stepen oštećenja itd. Daleko je lakša varijanta kada auto slikate i pošaljete nam fotografiju putem mejla ili vibera. Po dogovoru dolazimo na adresu i odvozimo havarisano vozilo. Cena otkupa naravno zavisi od toga u kojoj je meri oštećeno vozilo.

Čest je slučaj da je vozilo havarisano usled saobraćajne nesreće. Dešava se da je karoserija uništena do te mere da ona postane samo brdo gvožđa. Imajte u vidu da i tako oštećena i havarisana vozila imaju cenu na tržištu otkupa. Ako su neki delovi na autu očuvani i mogu da se iskoriste vrednost otkupa će biti veća. Kao što vidite, mnogo je faktora koji će na kraju uticati na konačnu cenu vozila. Otkup se završava za jedan dan. Dakle cela procedura veoma kratko traje. Mi ćemo doći na vašu adresu i ako se dogovorimo, prevoz havarisanog vozila je naša briga. Novac isplaćujemo istog dana. 

Od dokumentacije je potrebna vaša lična karta i saobraćajna dozvola. Definitivno će zadržavanje starog ili havarisanog vozila samo uvećavati vaše troškove. Zato je najbolja odluka prodati ga i iskoristiti taj novac. Taj novac može biti recimo i deo budžeta za kupovinu novijeg automobila. Nadamo se da smo ovim tekstom približili sve prednosti koje vam nude profesionalni otkupljivači. Obratite nam se i videćete zašto je otkup automobila vaša najbolja opcija!