Otkup automobila

Otkup automobila je sve popularnija delatnost na tržištu Srbije. Otkup polovnih automobila od strane specijalizovanih agencija je vrlo jadnostavan način da prodate svoj automobil. Nema odlaska na auto pijace, oglašavanja, ni trošenja vremena na pokazivanje auta potencijalnim kupcima. Jedini uslov da otkup može da se obavi je naravno da ste vi vlasnik vozila. Bez obzira da li živite u Beogradu ili bilo gde u Srbiji prodaja automobila je na ovaj način vrlo jednostavna i ne traži gotovo nikakvo angažovanje prodavca. Kada se otkupljuje vozilo prvo se u obzir uzima tip vozila, marka, godište i pređena kilometraža. Posle toga naravno procenjuje se stanje samog automobila. Čak i najteže oštećeni automobili i dalje mogu biti korisni. Oni su odličan izvor rezervnih delova, koji se mogu koristiti za popravku drugih vozila.

Ukoliko imate bilo kakav automobil ili vozilo za prodaju, od sada to možete uraditi na veoma jednostavan, brz i siguran način. Kod nas možete dobiti najpovoljnije uslove otkupa automobila, što podrazumeva isplatu dogovorene sume novca odmah po realizaciji dogovora. Naš osnovni cilj je da klijentima obezbedimo odličnu uslugu i da sve automobile otkupimo u najkraćem mogućem roku. Ono što svakog vlasnika automobila sigurno zanima kada ga već prodaje je naravno i plaćanje. Plaćanje vršimo odmah po završetku dogovora, na način koji vama najviše odgovara. Vrlo smo fleksibilni, i možemo da se prilagodimo svim situacijama i da ispoštujemo sve vaše zahteve u vezi sa otkupom automobila.

Tržište polovnih automobila u Srbiji

Tržište polovnih automobila u prvih šest meseci ove godine doživelo je značajan oporavak. Prodaja polovnih automobila u prvoj polovini 2021. godine očekivano je nadmašila prodaju u istom periodu 2020. godine kada je na snazi bilo vanredno stanje. Ali prodaja je zabeležila i rast u odnosu na period pre pandemije. Od januara do juna 2021. godine u Srbiji je prvi put registrovano, odnosno prodato 34 odsto više polovnih automobila u poređenju sa istim vremenskim periodom prethodne godine. Podaci su ohrabrujući. U prvoj polovini ove godine zabeležen je rast prodaje prvi put registrovanih polovnih automobila od šest odsto u odnosu na prvih šest meseci 2019. Primetan je i oporavak tržišta novih automobila, nakon drastičnog pada prodaje od 21 odsto u 2020. godini.

Kupci polovnih automobila i ove godine pokazuju najviše poverenja u nemački kvalitet. Nije novina da se još jednom na prvom mestu liste najprodavanijih brendova polovnjaka našao „nemac.“ Ipak, pored nemačkih automobila na prvih pet mesta su i „francuzi.“ Nakon „Folksvagena“, brenda koji čini čak 20 odsto svih prvi put registrovanih polovnjaka u Srbiji u tekućoj godini, drugo mesto zauzeo je „Opel“, zatim „Pežo“, „Audi“ i „Reno“. Često se ljudi odluče za otkup automobila kada im se ukaže prilika da kupe drugi auto. Tada nas angažuju, novac bude odmah isplaćen pa dobiju dodatni budžet da obave kupovinu.

Otkup automobila u Beogradu i okolini

Tržište otkupa vozila u Beogradu je ogromno. Ukoliko se nalazite u Beogradu i okolini, dolazimo odmah po pozivu na Vašu kućnu adresu ili mesto koje Vam najviše odgovara. Želimo da napor koji Vi ulažete u celokupan ovaj proces bude minimalan, jer mi radimo sve za Vas i umesto Vas. Kada je otkup polovnih automobila u Beogradu u pitanju on podrazumeva specijalne pogodnosti. Možemo proceniti Vaš stari polovni automobil u svega nekoliko koraka. Zaista nema potrebe da sami pokušavate nešto što drugi mogu da urade umesto Vas. Stavljamo vam na raspolaganje sve svoje usluge iz oblasti otkupa polovnih automobila. Tako da sada znate da niste sami i da mi možemo da Vam asistiramo u svemu što Vam je potrebno.

Pri tome, obavljamo otkup polovnih automobila svih proizvođača, bez obzira na pređene kilometre, godine starosti ili stepen amortizovanosti automobila. Svaki deo Beograda pokrivamo na terenu, tako da nakon Vašeg poziva stižemo na Vašu adresu, da pogledamo automobil i obavimo besplatnu procenu njegove vrednosti. Otkup starih automobila i svih vrsta polovnih vozila vršimo na svim opštinama Beograda, ali i šire.

Otkup automobila – proces

Proces otkupa vozila je jednostavan. Naša ekipa dolazi u najkraćem roku do željene lokacije u Beogradu, kao i u celoj Srbiji. Po izlasku na teren procenjuje se stanje vozila. Na cenu samog vozila utiče mnogo faktora. Prvo se konstatuje trenutno stanje automobila. Kao što smo već napomenuli na cenu otkupa utiče godište, kilometraža, izgled, da li je havarisan…Takođe možete auto prodati i za delove.

Svesni smo da je prodaja automobila za svakog vlasnika vrlo težak i stresan posao, pa je naš cilj da Vam maksimalno olakšamo ovaj procces. Svim klijentima koji se odluče za nas maksimalno izlazimo u susret. Nema potrebe da Vi dolazite do nas da napravimo dogovor, nema potrebe da Vi sami prikupljate dokumentaciju ili da organizujete otpremanje vašeg automobila do naših prostorija. Naš stručni tim može da vam izađe u susret po pitanju svih mogućih aktivnosti, jer nama je zadovoljstvo naših klijenata na prvom mestu. Zaposleni u agencijama za otkup automobila umesto vas sređuju i sve papire koji su potrebni u procesu kupoprodaje. Vama ostaje samo da se potpišete i uzmete dogovorenu sumu.

Otkup havarisanih vozila

Otkup havarisanih vozila je odlično rešenje kada imate auto koji nije u voznom stanju i ima velika oštećenja. Čest je slučaj da je vozilo havarisano usled saobraćajne nesreće. Uništen auto definitivno nije nešto što želite da zadržite u vlasništvu. Ako su neki delovi na autu očuvani i mogu da se iskoriste onda će vrednost otkupa biti veća. Procedura otkupa havarisanih vozila je vrlo jednostavna, a otkup se završava za jedan dan. 

 

Otkup neispravnih automobila

Otkup neispravnih automobila podrazumeva otkup bilo koje marke vozila, čiji se delovi mogu iskoristiti za popravku drugog vozila. Može se primeniti kod oštećenih automobila, havarisanih, kod automobila koji su previše stari i nisu u upotrebljivom stanju. Čak i kada vaš automobil više nije u voznom stanju, sigurno postoji neki njegov deo koji se može iskoristiti za popravku drugih automobila.

Kada je u pitanju otkup automobila u Beogradu, velika je potražnja. Beograd je veliki grad, u kome ima mnogo automobila. A ukoliko i vaš automobil više nije upotrebljiv, obavezno se javite nama. Obavljamo otkup automobila brzo i pošteno. Nakon procene, daćemo Vam ponudu i otkup vozila završiti u najkraćem roku. Naše poslovanje ne odnosi se samo ne teritoriju Beograda, već i cele Srbije. Ne ustručavajte se da nas pozovete. Vršimo otkup bukvakno svih automobila. Prodajom oštećenog vozila onima koji se bave otkupom automobila čuvate životnu sredinu.